Snöpligt värre...

Idag har vi tävlat igen.

+2 två grader och ösregn var det när vi åkte hemifrån. Tempen gick upp till 3-4 grader... Men ösregnet fortsatte... Så absolut inget roligt tävlingsväder.

När vi skulle ut på förmiddagsrundan vände han i portdörren och ville gå in igen. Jag tvingade ut honom och han sittkissade och bajsade 2 meter efter... Sen ville han INTE gå något mer...

Vi gick in igen för att hämta grejerna... Då vägrade han följa med mig ut.... Han skulle jävlar i mig inte följa med någonstans, han skulle till soffan.

Så mina förhoppningar om att tävlingen skulle gå bra gick åt skogen. Vi hade ju siktat på LP1 idag... Men så blev det ju inte... Lite snöpligt men jag är ändå otroligt nöjd med hans prestation idag! Han HATAR regn och kyla...

Han vägrade sitta ordentligt, nollade läggandet... Men! Han klarade platsliggningen trots att planen nästan var en enda stor lervälling och ösregn! 

Vi lyckades skrapa ihop 144.5 poäng och en 4e plats - snöpligt som fan men vi tar nya tag. Som givet hade vi gjort en deal.. 1 cheeseburgare om han låg platsliggningen och 1 cheeseburgare om han skrapade ihop minst 160 poäng... Så han fick bara en cheese på vägen hem....(även om han egentligen var värd 2 för regnets skull)...

Så här såg jag ut när vi kom hem...
Platsläggande: 9.5. Dubbelkommando.
Tandvisning: 10.
Linförighet: 9. Något före i position.
Läggande: 0. Sitter...
Inkallande: 9. Sitter inte helt..
Ställande: 9. Svårt att sitta.
Apportering: 7. Lös i munnen.(Återigen tramsar han med apporteringen, han gjorde det klockren utan trams precis utanför planen, men började gäspa och flamsa på plan)
Hopp över hinder: 0. Jag satte honom lite för långt bort när han sen tog sats såg det ut som han halkade och då tog han avstamp på hindret. Så det var helt mitt fel.
Helhetsintryck: 9 . Känslig för väder...

Tacka fan för det!!!

144.5 poäng och en 4e plats.

Älskade lilla Stinky! Film kommer nedan på vårt regnspektakel!

Tack världens bästa klack! Sara, Lotta, Carin, Ellie och Fredrik för att ni stod ut i regnet!Kommentarer
Postat av: Karin

Attans va tråkigt att det inte ville sig! MEN snart har ni kammat hem LP1 titeln! Heja heja!!!!

2010-10-25 @ 21:32:32
URL: http://karinofalcon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0