Synnerligen upptagen..

Ja, helgen i Skåne flöt på bra. Har inte kunnat gå så mycket med hundarna eftersom knäet stökat en del. Men igår tog jag äntligen av äckelplåstret och den gamla tejpen och gjorde rent med Descutan och satte på nytt.Lite svullet fortfarande men helt ok ändå.. Och det syntes i stort sett ingenting vid ingångshålen - ärr eller så. Superbra!

Idag har jag varit och tränat hos sjukgymnasten och det går redan framåt. Fick dock en kallelse till från Sophiahemmet till en artroskopi till, trots att jag avbokat min remiss dit. Får ringa dem i morgon... Har de koll eller?

Blev en runda till Jami Hundsport med Karin och det inköptes en metallapport. 240:-! På förra stället jag kollade skulle de ha 495:-!!!

När jag kom hem tränade jag lite markera spårpinne med hundarna. Goliat fattar precis (vi övade häromdagen också). Min snälla bror har gjort en hel låda med spårpinnar till mig! Kalasbra!!!

Syra, hon verkar fatta. Kan göra 4 klockrena repetitioner.. Sen försvinner allt ut från hjärnan igen. Tror att det ska till att löpas om några veckor så det är väl därför frökens hjärna helt plötsligt verkar ha gått och gömt sig någonstans.. Hon är så jävla jobbigt just nu så det finns inte!!!

Sara frågade om vi skulle hänga på en runda och det gjorde jag och Syra. Husse får ta Stink när han kommer hem.. Men jävlar vad dryg hon. Det ska luktas, och kissas och när det kissas ska det helst lyftas på benet också.. Det ska kamikazeryckas efter allting i kopplet. Barn ska skällas ut, rollerbladeåkare ska dö. Varenda löv ska undersökas och mäniskor ska adopteras. Eller så kan man bara få bullfnatt i kopplet och låtsas som om matte inte finns alls.... Behöver jag säga att vi hade några diskussioner på promenaden?

När man då kommer hem efter en sådan runda, men hyfsade krav på fokus, kontakt och uppförande och innan dess ha blivit klickertränat i ca 20 minuter där hon verkligen fått gnugga geniknölarna... Borde man inte vara trött då??
NEJ!! Då ska vi ha velodromrace i sofforna, fåtöljerna, biabäddarna, köket, hallen....hela lägenheten...
Eller snos diverse grejer att slaktas..... Och dra igång Goliat.. Så nu ligger de under vårt minimala soffbord och tuggar på varandra och låter som fan...
Den där jäkla hunden kommer ge mig högt blodtryck, hjärnblödning och grå hår och en och annan fraktur.....

Här är i alla fall en film på den smarta och duktiga hunden...(Snart tar jag tillbaks det eftersom han nu börjar uppvigla Syra till bullfnatt).....
Syras resultat..

Idag kom Syras resultat upp på hunddata och jag fick precis certifikatet på posten. HD:A och ED:1.

Hade ju såklart helst velat att det stod UA men man kan inte få allt i livet. Hon mår bra och det är det viktigaste. Vi kommer köra på precis som vi tänkt, men hålla lite bättre koll på framvagnen.
Hålla henne nere i vikt. Hjälpa henne i och ur bilen och sådana små vardagssaker och sen satsa på att muskla upp henne jämt och fint. Sen köra något besök hos en fysioterapeut för att få tips och råd agående träning och motion och så ett årligt besök för att kolla så att allt är i sin ordning. Detta tycker att alla som jobbar mycket fysiskt med sina hundar ska göra så det skiljer sig inte i något större sammanhang mot vad jag ändå tänkt göra.
Och så klart bra mat och rätt kosttillskott. Så detta ser jag inte som något direkt problem.
Som sagt, det viktigaste är att hon mår bra och att hon får jobba. För får hon inte göra det, då mår hon inte alls bra.

Nu ska jag köra en intensiv packningsräd för snart bär det av mot sydligare breddgrader..
Men först ska jag skriva den berömda listan.... För man kan inte packa utan lista... Så enkelt är det!

Todelooooo!

Photobucket


Photobucket

Mattes fina lilla flisa.....


Jäktigt värre..

Idag har jag varit på besök på SÖS och fått ut min journalkopia från operationen. Läste och begrundade och noterade att min menisk inte bara varit sprucken utan med allra största sannolikhet helt av med tanke på hur han beskriver ärrvävnaden. Samt att den släppt från kapseln den sitter i, men att det nu är helt läkt, med en hel del ärrvävnad.
Utöver det hann jag även med en runda på Mediband Store och införskaffade en ny nackkrage inför långresan till Skåne i helgen.

Efter det bar det av hemåt och till dammsugning... Jättefestligt! Eller inte. Men det måste ju göras och denna gången föll lotten på mig. Husse kom hem och tog ut hundarna på långpromenad. Jag passade på att baka en björnbärssmulpaj...
Och Hallongrottor, Schackrutor och Nötchokladrutor.... (Är man rastlös så är man.....)

Tänkte ta med mig kakorna till Skåne eftersom vi ska ha lite kalas när jag kommer ner.

Efter det fick jag besked om att Carins man var full...eller måste vara full som tackar nej till varm mat på tallrik så det blev fyra till middag istället för två.
Köpte lite kantareller på konsum och så grävde jag fram lite kött som jag hittade i frysen och lagade pasta med pastasås smaksatt med kantareller, rödlök, champinjoner, tomatpure och dijonsenap och lite brände av det hela med lite cognac. Toppade med persilja, parmesan och olivolja med smak av Karl-Johansvamp..
Det satt inte helt fel...

Husse har tagit kvällsrundan med hundarna och nu gått och lagt sig. Av mig ska de få sen kvällsmat... Ska även mixa grönsakerna som blev över efter middagen och ge dem. Det brukar uppskattas.
Sen ska även jag i loppelådan. Ska till sjukgymnasten i morgon kl 11.

Svär över att SKK fortfarande inte lagt ut några resultat på Syra än på hunddata. Så jäkla irriterande!
De beter sig som om de vore någon jäkla myndighet. Ta betalt är de bra på men sen är det inte så mycket mer...

Så, dags för utfodring av hårbollarna....

Tränat lite..

Lite vila verkar ha gjort knäet gott för i morse när jag vaknade kändes det mycket bättre. Ut en kissväng med de små hårbollarna och sedan gemensam frukost. Efter det åkte jag och gjorde vid mina naglar. Så här snygga blev dem. De är lite mörkare än på bilderna...

På vägen hem stannade jag på Enskede Hund & Katt och införskaffade lite mer färskfoder - Vom og Hundemat - till doggarna. Köpte också 4 st kalkonhalsar till dem eftersom kalkonfötterna var slut. Även en ny apportbock fick följa med hem.

När jag kom hem tog jag ut slamkryparen Stinky först och gick rastrunda av lite större modell med honom. Passade även på att ta en sväng förbi postlådan och posta ett brev och träna hundmöten. Blir så trött, jag såg att det kom två killar med någon sorts spaniel som hängde som en jäkla myrslok längst ut i kopplet. Så fort den fick syn på Goliat höjde den svansen började den gaffla som fan, men att ta in hunden, det var ju jobbigt. Jag hade Goliat på vänster sida om mig och gick liksom utom dem och markerade tydligt att vi inte var intresserade av att hälsa på dem. Men de sket de i och tog upp mer än hela trottoaren och deras hund gjorde tydliga utfall. Goliat svarade upp lite grann för han tyckte det var alldeles för trångt. Då fick de jävligt bråttom att hala in deras myrslok. Jag petade till Goliat och lockade honom med lite snarr istället och då släppte han helt den andra hunden och ignorerade den trots att den fortsatte gaffla.... Duktig liten Stink! Tänk om de bara kunde tagit in hunden till vänster sida och visat lite hänsyn. Det skulle alla må bättre av!

Efter det var det Syras tur. Laddade på med ordentligt med godis för jag tänkte att vi skulle öva på att gå fint och ordentligt i koppel och köra lite apportering utomhus. Men tog en annan rastrunda med henne än med Goliat så vi landade utanför ett dagis med tillhörande lekpark istället. Syra gillar inte mindre barn. Hon tycker de är ganska läskiga och konstiga, speciellt om de springer runt och stojar. Syra vill gärna säga åt dem då vilket inte alltid faller i så god jord hos deras kära föräldrar....

De har ju inte direkt någon koll på armar och ben eller något annat heller för den delen - som Maria sade: "De är ju ungefär som små fyllon" och det ligger väldigt mycket i det. Nåja. Pratade med en kille som tillhörde dagispersonalen och frågade om det var ok att vi satt utanför och tränade och förklarade varför. Och det tyckte han var jättebra. Så vi slog oss ner på en sten och satt och tittade på barn. Klickade och belönade när hon lugn och stilla tittade på barnen som stojade eller tittade på henne. Hon fattade ganska snabbt och valde flertalet gånger att ta kontakt med mig när de sprang runt och gapade. Det var dock väldigt svårt när det kom något barn springande rakt mot henne, men då krävde jag kontakt av henne istället och det gav också resultat. Men får inte bete sig hursomhelst... Var en lite äldre tjej som var där med sitt småsyskon som var väldigt intresserad av vad vi sysslade med och jag förklarade. Det mindre syskonet tyckte Syra var lite läskig och då förklarade det större syskonet att Syra även tyckte att det mindre syskonet var lite läskigt och att det var så att vi övade på att hunden inte skulle bli rädd för henne och andra barn. Det tyckte det yngre syskonet var väldigt konstigt men gjorde som vi sade när vi sade åt henne att lugnt gå förbi på andra sidan staketet. Syra klarade störningen galant och osten regnade över henne.
Hon klarade även av att gå fot med kontakt förbi hela gungställningen när vi tränat klart trots att det var några barn som sprang längs med staketet vid gungorna. Duktig tjejja!
Sen gick vi hemåt i maklig takt.

Den lilla stund det tog var nog en riktig pärs för hennes hjärna för nu ligger hon helt utslagen på golvet...
Ännu ett syskon har fått sitt resultat på SKK och är nu HD:A och ED:UA (0) grattis Dexline's Lucaz Von Lazarus till det fina resultatet. Jag sitter som en hök och väntar på att Syras resultat ska dyka upp... Men med vårt tur är vi väl längst ner i högen och får vänta tills i morgon eller övermorgon innan vårt resultat dyker upp... Men damen på SKK sade att plåtarna skulle läsas av idag så vi får väl se om det dyker upp något resultat senare i kväll....

Nu ska jag börja med dagens käk. Kassler står på menyn. Hur den ska tillredas är dock ännu inte helt bestämt..

Uppdaterar så fort jag fått veta något om weilerns resultat...

Lagom irriterad...

Har suttit som en hök på hunddata sedan ungefär i torsdag..(okej då...onsdags). Syra röntgades förra måndagen på Södra Djursjukhuset. Hennes syster på fredagen. Hennes systers resultat kom upp i lördags kväll. HD:A ED:0 UA. Jättegrattis! Jag hökade vidare på hunddata utan större framgång. Idag kunde jag inte hålla mig längre så jag telefonerade till SKK:s veterinäravdelning. Allt för att få reda på att de fått plåtarna idag (måndag) när det är en vecka sedan hon röntgades. Lite lagom irriterad på Södra som antagligen skickade plåtarna i fredags (eftersom de kom fram idag). Hade ju hoppats att de skulle kommit in för avläsning redan förra veckan. Nåja, plåtarna hade kommit måndag och ska läsas av i morgon (tisdag). Så nu lär jag höka vidare på hunddata ungefär hela dagen i morgon.

Mitt knä är en annan festlig historia. Den kära läkaren på SÖS deklarerade att jag skulle lätt kunnat börja jobba idag. Haha! Eller inte! Kom knappt runt Stora Kvarterskissen med Syra idag. (Vi har stora kvartersrundan och lilla kvartersrundan för dygnens första och sista kissrunda). Jag petade ändå i mig lite piller för jag har haft rejält ont idag. Kommer hem nöjd och glad över att rundan är över eftersom knäet känns som om det håller på att brinna och värker rejält..för att komma på att just det! Mr. Stink ska ju också ha sin runda...

Blir så jäkla frustrerad över att jag inte kan röra mig ordentligt på grund av knäet och inte kunnat göra det sedan menisken åkte i slutet av maj. Visst har jag kunnat gå långisar och så vidare, men inte i mitt normala tempo - powerwalk i midjebälte. Lägga spår, köra sök och köra skydd samt stå och gå i mellan nio och tolv timmar på jobbet och liknande aktiviteter har gjort att knäet svullnat ut ordentligt och värkt som attans. Undrar hur lång tid det tar innan det försvinner, för nu har ju min menisk mot alla odds ändå läkt ihop och ändå ställer det till med en hel del besvär. Jag har fått ställa in söket för vår del i morgon eftersom att gå i skogen just nu inte är någon större hit för mitt knä. Stör mig enormt! Men men, någon gång kanske man ska lyssna på kroppen. Att pinna ut och lägga spår och gå långis tre dagar efter en artroskopi är med andra ord inget jag rekommenderar. Har i alla fall gjort mina övningar tre gånger idag och ont gjorde det men det går bättre och bättre.
Bandaget ser ganska grisigt ut och jag skulle gärna riva av allt och tvätta rent och sätta på nytt men jag får inte röra det. Det ska sitta kvar tills nästa onsdag..

Hundarna får klickerträning på diverse moment här hemma. Syra har fått bakdelskontroll och apportering. Nu börjar apporteringen funka. Innan har hon inte kunnat hålla ihop huvudet och fattat vad hon ska göra men har börjat mogna på sig och kan koncentrera sig och hålla fokus bättre och bättre. Så nu går det riktigt bra. Hon gillar dock inte den gamla apporten och jag kan förstå henne. Det är den jag använt när jag lärt in på Goliat och även på henne så den är ganska tuggad på. Jag bytte till min miniapport som jag köpte till Goliat när vi börjad med lydnaden som är i stort sett oanvänd och då gick det mycket bättre. Tror jag ska införskaffa en ny en som inte är upptuggad och lite annan modell. Gillar inte den modellen jag har men köpte den för de inte hade någon annan när jag skulle köpa sist. Ska ändå och köpa lite mer färskfoder till Goliatski i morgon så då kan jag passa på att köpa en ny apportbock också.

Goliat har blivit klickad att gå och ställa sig vid kon. Backaövningar och stegförflyttningar.

Jag fyller år snart och har skickat en liten önskelista till min kära familj. Har önskat mig lite av varje, ny kudde och presentkort. Men även spårapporter och IPO-spårapporter av min händiga bror och min händiga mor. Haha! Jag har även önskat mig stor metallapport. Nu ska vi börja träna för tvåan och trean. Så nu får vi se hur långt vi kan komma. Efter att ha hört mig och (och för att metallapporterna är snordyra) så har jag bestämt mig för en stor metallaport, för då kan Syra och använda den.

Nu är sista kissrundan avklarad med de små fyrbeningarna och de snarkar redan på rygg i sina bäddar. Syra fläker sig i vanlig ordning och Goliat ligger som en liten snarkboll i sin.

I morgon blir det att ställa klockan och sen ut med de små trollen och äta lite frulle och sen åka iväg till Farsta C. Naglarna ska fixas och så ska jag förtidsrösta. Jobbar ju på valdagen så för att hinna gör jag det i förväg.
Duschat i sann Captain Morgan stil har jag gjort nu ikväll. Eftersom det är lite knöligt att duscha med knäet som inte får bli blött får man plasta och tejpa in det och sen stå på ett ben i duschen. Jag vill helst inte röja runt i badrummet när jag är ensam hemma om man skulle ramla. (Med tanke på min klantighet är risken för det ganska hög). Nu när man närmar sig den aktningsvärda åldern 30 så är det ju inte någon barnlek längre med sådana akrobatiska övningar på hala underlag.....

Nu är det dags för loppelådan...

Så här snygg är man när man vilar middag...

Pastagratäng..

Pennepasta.
Paprika
Champinjoner
Vitlök
Strimlat kött/kyckling/skinka (vad du har hemma)
Lök
Chilli
Riven ost
Grädde
Svartpeppar
Salt

Koka pastan
Fräs lök, vitlök, paprika, hiva i köttet, sen svampen, slå på grädde och låt puttra ihop, i med 2/3 av den rivna osten, i med pastan, gucka ihop. Slå upp det i en gratängform. Strö på osten och svartpeppar och in i ugnen på 250°c tills det fått färg.


Photobucket

Rotfrukts & kasslergratäng & Karlssons Frestelse..

Rotfruktsgratäng:

2 morötter
2 palsternacka
1 purjo
4-6 potatisar
200 gram kasssler
1 Mjölk
1-2 dl Grädde alt 3 dl matlagningsgrädde.
Salt, vit och svartpeppar..
Strimla alla rotfrukter, purjo och kassler.
Blanda allting i en gratängform.
Slå över gräddmjölk eller matlagningsgrädde.
In i ugnen på 200-225°c i 30-40 minuter tills grädden kokat in och den fått fin färg och rotsakerna är klara.
Servera med sallad och bröd till.


Karlssons frestelse.
Gör som om du skulle göra Janssons frestelse men byt ansjovisen mot kassler istället.
Går även bra att ta skinka eller korv, vad du nu har hemma i kylskåpet.
Så kassler, potatis, gul lök, salt, peppar, gräddmjölk likt ovanstående recept.
Strimla potatis fint varva med kassler och lök, salt och peppar.
På med gräddmjölk och sen in i ugnen 200-225°c i 30 minuter ca.


Dagens aktivering..

Idag har vi spårat..

Eftersom mitt knä inte är riktigt hundra så fick Husse i huset i uppdrag att lägga spåren.Syra fick ett långt rakspår. Goliat fick ett kortare rakspår..

Resultaten ser ni nedan...Och schackrutor...
Bakade några schackrutor också...

Så nu får jag försöka hålla mig lite lugn ett tag...

Grönpepparkycklingen...

Är på tallerken och på väg ner i min mage...

Serveras med pressad potatis, enkel sallad och vitlöksbröd...


Köttsoppan...

Ja, eftermiddagen har ägnats åt att koka soppa..

2 gula lökar.
750 gram högrev.
1 märgben.
Vitpepparkorn.
Svartpepparkorn.
Kryddpepparkorn.
2 morötter.
1 palsternacka.
1 bit kålrot.
Salt.
1 purjo.

Kokade allt i ca 2 timmar. Tog upp märgbenet efter 1.5 ca. Var även noga med skummandet.
Silade sedan allt genom ett durkslag med torky för att få bort "krafset" från märbenet etc.
Sen hade jag tärnat morötter, potatis, palsternacka och kålrot och det åkte i buljongen.
Tärnade även upp köttet och lade i det när de tärnade rotsakerna fått koka 15 minuter.
Efter ytterligare några minuter åkte purjoslantarna i.
Smaklig måltid!

Redan uttråkad...

Så uttråkad av att vara hemma redan så det finns inte. Har i alla fall gjort mina övningar tre gånger idag. Och fick även tag på Sjukgymnasten, så på torsdag nästa vecka ska jag dit. Hoppas att jag i alla fall kan köra bil efter helgen. Annars kommer jag få kramp!

Nåja, även om jag inte gå ordentligt så kan jag i alla fall laga mat...
Vilket jag kommer göra ungefär hela tiden här hemma nu...

Älskar enkel och fräsch sommarmat, grillat, matiga fräscha sallader, grillad fisk, grillade räkor, men nu när hösten, kylan och mörkret kommer vill jag kura in mig i köket med enkel och rustik mat. Hösten är säsongen för storkok, långkok, soppor, mustiga grytor, rotfrukter, chilli, olika lådor... Jag kan fortsätta hur länge som helst.

Eller varför inte marinerad lammfilé med örtostade rotsaker, rödvinssky och tzatziki..?
Idag tex..
Jag har lagat grönpepparkyckling.
Den står till sig i kylen och ska mysa där ända fram tills i morgon kväll då den ska in i ugnen. Världens enklaste rätt, den lagar sig i stort sett helt själv.
Till middag åt vi fiskpinnar, med broccoli, potatis och morötter, gräslök och en kall sås.

I morgon ska jag laga köttsoppa. Anders fick uppdraget att åka och inhandla högrev och lite rotsaker. Märgben har jag i frysen så i morgon blir det långkok de'luxe.
Min kära kollega som jobbar i helgen (som delar samma passion för mat som jag) ska komma förbi och hämta lite mat när de har vägarna förbi. Och vår älskade lilla husse får minst två rätter att välja mellan till middag. Köttsoppa eller grönpepparkyckling. –Ja, Även kollegan får välja, men jag är ganska övertygad om att han kommer välja soppan.

Nu är det som sagt höst och med det kommer ju svampen.. Ska se om jag kan få tag på lite svamp och dra ihop en mustig svampsoppa. Sen en karott med min tomat och paprikasoppa. I morgon ska jag även passa på att rensa ur lilla frysen och slänga lite gammalt och göra plats för nya matlådor med kyckling och soppa.

Ska även rodda ihop lite kasslerlåda i helgen och en kyllingryta med gul curry och ris. Eller om jag kanske sparar det till efter helgen då jag förhoppningsvis kan klara av att köra lite bil och åka och se om jag hittar någon bra svamp till soppan.

Men - OJ! Glömde ju nästan bort! Helvete vad gott det skulle vara med hönssoppa och riktig höns och curry. Men var fasen hittar man en seg gammal höna någonstans? Nåja, får snoka runt lite. Eller husse får eftersom jag just nu är halvt invalido.. Men förhoppningsvis kan jag köra lite grann efter helgen när den värsta svullnaden lugnat ner sig.
Kommer nog tvinga iväg husse för ett besök på Citygross eftersom de har kalvveckor. Så kanske lite dillkött eller grönkålssoppa också kan komma på tal....

Nu ska jag sluta skriva för annars kommer det här inlägget bli gigantiskt.

Mot loppelådan - hoppas på smaskiga matdrömmar...
Och lagar man middag måste jag laga efterrätt också...och vad passar bättre än min Creme Brulee nu när jag köpt en minigasbrännare...

Nä nu får jag lägga av... Gick nog upp 3 kg av att bara skriva det här inlägget. Haha!

Sov gott därute!

Ska verkligen börja fota maten jag lagar...

Lammracks och grönsaksspett..
Hängmörad ryggiff med fettkappan kvar...
Hemgjord smörgåstårta till midsommar...Baby back ribs
Hemgjord rostbiff och hemgjord potatissallad.
Hemgjord sjömansbiff....

Post.op..

I soffan har vi legat i stort sett hela dagen. Är väldigt trött men inte så våldsamt ont. Har bokat tid hos sjukgymnasten tills nästa vecka. Fram tills dess ska jag göra mina hemövningar 3 ggr om dagen.

Jag fick även ta av bandaget idag men tejpen och plasten ska sitta kvar i 14 dagar så det ska bli intressant att duscha... Silvertejp och gladpack kanske?
Nu ska jag återgå till ryggläge. Sedan ska jag klicka hundarna lite. Syra ska få bakdelskontroll och Goliat "konen".


Över förväntan...

Operationen gick verkligen över förväntan.

När jag träffade läkaren innan op. pratade han om minst 3 veckors sjukskrivning, tuff rehabträning med mera.

Efter operationen, som tog 14 minuter, så var det helt andra ord. Som tur är! Jag är så glad!
Min menisk har nämligen läkt ihop själv!

När jag vaknat upp efter narkosen och fått i mig lite mat så kom läkaren och pratade med mig.
Läkaren berättade lite förundrad att min menisk hade läkt ihop av sig själv. Han hade tittat på bilderna och trodde att han antagligen skulle sy ihop menisken eller ta ut den del som var "lös"/skadad men när han kom in i knäet och såg hur det såg ut så såg han att den som sagt läkt ihop själv.
Detta är mest vanligt hos yngre människor och barn så han var positivt överraskad. (Speciellt när man nått min aktningsvärda ålder....) Han har provocerat menisken som attans och kollat så den läkt ordentligt och dragit och slitit i den. Anledningen till smärtan är att det finns ganska mycket ärrvävnad på menisken och att det är svullet och "irriterat". Detta kan de inte göra något åt. Utan man får vänta tills det lagt sig tillrätta.Så det som gäller nu är att äta smärtstillande/antiinflammatoriskt så jag kan rehabträna, rehabträna och rehabträna.

Jag berättade för honom att jag ätit ledtillskott "för djur" och berättade vad det innehöll och då såg han lite konfunderad ut och började prata om glukosamin. Jag sade att det är nog det som hjälpt minst i mitt fall, utan att det nog är kondroitinet och hyaluronsyran i kombination som hjälpt mest!
Jag är helt övertygad om att det är tack vare mina Arthroblock Forte som min menisk läkt ihop.

I morgon blir det att ringa sjukgymnasten för att boka in rehabtider och sen lägga upp schema jag kan köra på gymmet för att bygga upp stabiliteten och musklerna i och runt knäet.

Så jag är så glad över beskedet!!! Jag skulle ta det lugnt över helgen, men försöka röra på mig så mycket det går och sen se till så att bandaget inte blir blött. Det ska sitta på i två veckor.

Jättetack till Karin som varit en helt underbar hundvakt och tagit med Syra ut på äventyr. Hon har lekt med Falcon och Earnie - Irländska settrar, 2 dobbermans och 1 softis så hon har snarkat sen husse kom hem med henne.

Goliat har vakat över mig på sitt eget speciella lilla sätt....och Syra såg till att mina fötter var varma...

Nu är det dags för en omgång smärtstillande till innan sängen, för annars lär det inte bli mycket sömn. Det spänner hyfsat mycket i knäet eftersom bedövningen börjat släppa ordentligt nu.


Natti natti....
Dags för operation...

Igår träffade jag och Syra Karin med Falcon och Earnie för lite socialisering eftersom hon ska tillbringa dagen där. Bästaste Karin som ställer upp som hundvakt åt lilla weilern. (Gjorde vårt bästa igår för att trötta ut henne först 2 timmar med Falcon och Earnie och sen en omgång skydd på kvällen),

Dagen O - som i operation - har kommit. Fastad och uttorkad är jag.

Åt en brakmiddag igår vid kl 22 sen blev det scrubdown med Descutan och sedan loppelådan.
I morse kom Karin och hämtade Syra efter att hon slutat jobbet. Hon fick med sig kalkonfötter till hela flocken så de ska ha något att göra medan Karin sover efter nattens arbetspass.

Själv njöt jag länge av ett glas äppeljuice mellan kl 7-8. Har inte ätit sen kl 22 igår och är vrålhungrig..och törstig.
Och sen var det dags för ännu en scrubdown. Är snustorr i huden och det stramar och kliar som fan. Håret ser ut och känns som en stor svintoboll...

Nu ska husse och Stinky skjutsa in mig till SÖS.

Berättar sen hur det hela gick... Håll tummar och tassar för oss...

RSS 2.0