Mångsysslardag..

Idag har vi varit ganska produktiva. Husse har klippt gräset, vår tur enligt föreningens lista. Och han har även dammsugat inne och städat trapphusen och nu varit nere och hyrt kvällens underhållning.
Jag har tagit hand om disken, frukosten, doggarna och handlat käk och fejat i köket och lagt in årets gurkor.

Goliat tyckte att han också skulle ta hand om min frukost....Men jag höll inte med... Han fick dock sin egen frukost bestående av vitkål, paprika, torrfoder, MSM och Viacutan och rapsolja... Han klagade inte på det... Han snodde även en av pepparrotsbitarna som ramlade ner på golvet som jag skulle ha till inläggningen av gurkorna. Inte klok den där hunden!

Som sagt... Gurkor blev det också idag. De ska stå till sig 2-3 veckor innan de är klara för att äta.. Så smarriga!
Nästan så att man kan äta dem som snacks..

Vi har också hunnit med en runda på klubben..
Goliat fick träna rutan. Ställanden, hopp - sitt - hopp, hopp - apport. Linförighet och platsliggning.

Syra, den lilla ärthjärnan fick kontaktövningar och inkallning. Hon är så luktig just nu så det finns inte. Varenda kvadratmillimeter ska undersökas. Men vi fick till det ganska bra ändå till slut. Med lite kampskinn och squeekieball och korvbitar kan det mesta lösas. Vi hade en mysig eftermiddag och avslutade med ett riktigt weilermys på planen och kliade magen så det stod härliga till..

Nu står kvällens middag i ugnen och myser. Det blir ugnsstekt kyckling, rödkål, potatis, sås och svartvinbärsgelé. Söndagsmiddag på en lördag. Sen blir det filmtajm i soffan. Hundarna har fått varsett tuggben som de tuggar på..eller ja, Syra alternerar mellan det och husses gamla strumpor hon hittade.. Riktig strumpkleptoweiler det där... Fattar inte att det kan vara så gott att tugga på strumpor...
Nåja, inte bara hon som är lite koko. Hennes kära bror Lux hade tydligen läst hela Biltemas katalog häromdagen... Haha!

Nu ska vi rodda lite mer i köket...

Så här såg täcket ut igår när Syra var klar med det....
Kommentarer
Postat av: Sara

Jäkla byracka ;) Du är en liten husmor Åsa hehe kram

2010-08-29 @ 10:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0